Brunnbäcks Herrgård

​​​​​​Idag är Brunnbäcks Herrgård ett nav för olika verksamheter och möten.

Brunnbäck är en anrik mötesplats vid Dalälvens strand i södra Dalarna, inte långt från Avesta/krylbo. Här utkämpade dalkarlar och danskar en blodig strid år 1521 och på 1600-talet fanns här gästgiveri, post och tingshus. ​​​​​​​Här genomför vi flera av sina utbildningar och här bokar företag gärna sin dagkonferens. Det vackra läget och den inspirerande miljön uppskattas i många sammanhang, oavsett om det gäller högtidsmiddagar, bröllop, lyxig bed & breakfast eller en enkel fika..

Brunnbäcks Herrgård erbjuder

Bed and breakfastBed and breakfast
Boende

Boende

Bed & breakfast i lyxig herrgårdsmiljö.
När du bokar bed & breakfast eller en weekend hos oss får du alltid bo i själva herrgårdsbyggnaden. Alla rum är personligt inredda och du kan välja på en- eller flerbäddsrum.
Pool och bastu finns också, något som brukar uppskattas av våra gäster.
​​​​​​​Pga covid-19 har vi öppet för färre gäster. 
Mat brunnbäcks herrgårdMat brunnbäcks herrgård
Mat

Mat

Middagar för representation och högtider.
Riktigt god och vällagad mat och ett omsorgsfullt dukat bord gör måltiden med affärskontakter eller högtidsdagen med nära och kära, extra lyckad.
Café brunnbäcks herrgårdCafé brunnbäcks herrgård
Café

Café

Välkommen till sommarcafé på Brunnbäcks Herrgård.
När vårblommorna slagit ut och träden börjar grönska, då öppnar vi vårt sommarcafé. Alldeles intill Dalälven, i den nedre delen av parken kan du sitta under de stora träden och njuta av en god fika.

Det kräver ju fint väder i coronatider. Vi sitter på uteserveringen och håller avstånd då det finns begränsat utrymme inomhus. 

Vi öppnar 11 Juni kl 11:00-17:00. Välkomna!
Konferens brunnbäcks herrgårdKonferens brunnbäcks herrgård
Konferens

Konferens

Boka din dagkonferens hos oss på Brunnbäcks Herrgård kan du genomföra dag-konferenser i vacker och avskild miljö.
Vi tar emot cirka 20 personer per bokning och endast en grupp i taget. Det ger din konferens en lugn och avstressande inramning så att du kan ha fullt fokus på det du vill åstadkomma.
Antikbod Brunnbäcks HerrgårdAntikbod Brunnbäcks Herrgård
Antikbod

Antikbod

I antikboden finns mycket spännande att upptäcka – skandinaviskt glas, svenskt kvalitetsporslin och keramik av kända formgivare. Även vackra textilier, broderier och kvinnohantverk hör till favoriterna när Ullabrith Fridell ropar in föremål på olika auktioner.

​​​​​​​Antikboden har öppet sommarhalvåret. Men vill man besöka butiken på annan tid enligt överenskommelse. Vi finns också på olika antikmässor under vinterhalvåret.
Konst och design Brunnbäcks HerrgårdKonst och design Brunnbäcks Herrgård
Konst & design

Konst & design

I galleriet arrangeras kontinuerligt intressanta utställningar av kända konstnärer och designers både från Dalarna och övriga landet.
​​​​​​​
Ungefär fyra olika utställningar visas per år.
Den återkommande konstrundan i Södra Dalarna och Avesta kring påsk brukar vara starten för konståret på Brunnbäcks Herrgård och den är alltid lika välbesökt.
​​​​​​​